Ertuğrul Sağlam: 2. Lig'de takım çalıştırmayacağım

Ertuğrul Sağlam: 2. Lig'de takım çalıştırmayacağım

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Erutğrul Sağlam, Türkiye'de Süper Lig dışındaki kulüplerde görev yapmayı düşünmediğini söyledi.

Samsunspor ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir takım ile anlaşmayan başarılı teknik direktörü Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu.

Kariyerinde ilk kez 2. Lig'de takım çalıştırdığını söyleyen Sağlam, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Süper Lig dışındaki takımlarla çalışmayı düşünmediğini kesin bir dille söyledi.

SAMSUNSPOR İSTİSNAYDI
Açıklamasında sadece Samsunspor için alt liglerle çalışmayı kabul ettiğini söyleyen Sağlam, "“Son günlerde bazı yayın organlarında da yer alan çok değerli kulüplerimizin tekliflerine ve ilgilerine çok teşekkür ediyorum. Bununla beraber 15 yıllık teknik adamlık kariyerimde sadece Samsunspor için bir defaya mahsus değiştirdiğim kararımın arkasında olduğumu belirterek, ülkemizde Süper Lig dışındaki kulüplerimizde görev yapmayı kesinlikle düşünmediğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile Euro 2020’de mücadele edecek A Milli Takım teknik heyet ve oyuncularımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Ertuğrul Sağlam 15 yıllık teknik direktörlük deneyiminde sadece Samsunspor’un başında alt liglerde takım çalıştırırken, Bursaspor ile bir lig şampiyonluğu yaşamıştı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...