Beşiktaş Sergen Yalçın'la yola devam ediyor

Düzenleyen:
Beşiktaş Sergen Yalçın'la yola devam ediyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş cephesinden taraftarını sevindiren haber geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın arasında gerçekleşen görüşmeden olumlu sonuç çıktı, birlikte yola devam edecekler...

Bugün Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleşti. Siyah beyazlıların heyecanla sonucu beklediği o görüşme olumlu olarak bitti. Beşiktaş Sergen Yalçın ile yola devam edecek. Resmi prosedürler ve sözleşme detayları, ilerleyen süreçte kulüp kaynaklarından açıklanacak.

TARAFTARLAR SERGE'NİN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANMIŞTI

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yönetimin anlaşamadığı yönünde iddialar ortaya atılmış bunun üzerine siyah-beyazlı taraftarlar, görevine devam etmesini istedikleri 48 yaşındaki teknik adamın evinin önünde toplanmıştı. Taraftarlar, Beşiktaş'ı Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa taşıyarak büyük bir başarıya imza atan Sergen Yalçın'ın takımda kalmasını istiyordu.

100'E YAKIN TARAFTAR İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Sergen Yalçın'ı ikna etmek isteyen yaklaşık 100'e yakın taraftar, Etiler'deki evinin önüne gelip tecrübeli teknik adam lehine tezahüratlarda bulunmuştu. Gelen son dakika haberi onlar da dahil olmak üzere tüm spor dünyasını sevindirdi.






Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...