Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suns konferans finalinde skoru 2-0'a getirdi

Düzenleyen:
Suns konferans finalinde skoru 2-0'a getirdi

SPOR Haberleri

NBA play-off'larında Los Angeles Clippers'ı son saniye basketi ile 104-103 yenen Phoenix Suns, konferans finalinde seriyi 2-0'a getirdi

NBA'de play-off heyecanı konferans finalleri ile devam ediyor. Suns'ın Clippers'ı ağırladığı Batı Konferansı final serisi 2. karşılaşmasının son dakikaları büyük heyecana sahne oldu.

SON SANİYE BASKETİ GALİBİYETİ GETİRDİ

Son 0.9 saniyeye 103-102 geride giren Suns'ta Jae Crowder, rakip sahanın son çizgisinden oyuna sokmak üzere topu aldı. Crowder'ın attığı "alley-oop" pasını smaçla tamamlayan Deandre Ayton, Suns'ın sahadan galip ayrılmasını sağladı.

CAMERON PAYNE'DEN KARİYER REKORU

Suns'ta 29 sayı, 9 asistle oynayan Cameron Payne, kariyerinin en yüksek skoruna ulaştı. Maçın kahramanı Ayton 24 sayı, 14 ribauntla "double double"a imza attı. Devin Booker ise 20 sayı, 5 asist üretti.

PAUL GEORGE'UN 26 SAYISI YETMEDİ

Serinin 3 ve 4. maçlarına ev sahipliği yapacak Clippers'ta Paul George 26 sayı, 6 ribaunt, 6 asist ve Reggie Jackson 19 sayı, 5 ribauntla mücadele etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...