Caulker: Szalai'nin hayranıyım

Caulker: Szalai'nin hayranıyım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen 29 yaşındaki futbolcu yeni partneri için “O harika bir oyuncu. Büyük bir geleceği var. Szalai iyi ki bizim takımda” dedi

Emin Uluç

Premier Lig’de Tottenham, Liverpool formaları giyen, İngiltere Milli Takımı’nda görev yapan ancak özel hayatı sebebiyle kariyeri bitme noktasına gelen Steven Caulker, Alanya’dan küllerinden doğmanın ödülünü Fenerbahçe’ye transfer olarak aldı. Zor zamanında kendisine fırsat verip arkasında duran Alanya camiasına teşekkür eden Caulker “Hem Türkiye’den hem Avrupa’dan teklifler aldım. Ama Başkan’la görüştükten sonra Fenerbahçe’ye katılmak benim açımdan kolay bir karar oldu. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.

Pereira bana göre
Steven Caulker, Fenerbahçe’de olmaktan heyecan duyduğunu itiraf ederken “Burası benim için yeni bir rekabet ortamı. Fenerbahçe’de tarih yazma ihtimali açısından buradayım” diye konuştu. Pereira’nın üçlü savunma ihtimaline de değinen İngiliz “Bu benim bildiğim ve sevdiğim bir taktik. Hücuma daha çok çıkma imkânı sunuyor” yorumunu yaptı. Caulker, muhtemel partneri Szalai’yle ilgili soruya ise “Onun büyük bir hayranıyım. Büyük bir geleceği var. İyi ki bizde oynuyor. Umarım birlikte görev yaparız” cevabını verdi.      

Hedeflerim henüz bitmedi
Hiçbir rakipten çekinmediğini vurgulayan Steven Caulker, “Karşıma kim çıkarsa çıksın baş edebileceğimi düşünüyorum. Kendimi hazır hissediyorum. İyi başlayan kariyerimde çöküşü de yaşadım. Ben azimli bir oyuncuyum. Şu anda hedeflerimden birini gerçekleştirdim. Daha fazlası için de mücadeleye devam edeceğim” diye konuştu.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...