Kartal gönüllü Rosier!

Düzenleyen:
Kartal gönüllü Rosier!

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Rosier için üç büyük kulüp birbirine girdi. Ama içi en rahat olanı Beşiktaş...

MURAD TAMER

Fransız oyuncu için önce Galatasaray ardından Fenerbahçe devreye girdi. Beşiktaş’ın teklifinden daha yüksek rakamlar önerildi Sporting Lizbon’a. Ama Rosier’in de rızası olmalıydı. Daha yüksek bonservis bedeli elde etmek isteyen Portekizli kulüp, Fransız oyuncuyu ikna etmek için çok uğraştı ancak Rosier modern futbolda artık görülmesi çok nadir bir duruş sergiliyor.

BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUĞU

Galatasaray ve Fenerbahçe’den daha yüksek yıllık ücret önerilerini de elinin tersiyle iten Rosier, Beşiktaş’tan başka bir takıma gitmek istemediğini üstüne basa basa vurguluyor. Sürekli siyah beyazlı formalı fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan 26 yaşındaki oyuncu, son olarak “I am a child of Beşiktaş” (Ben Beşiktaş’ın çocuğuyum) ifadelerini kullanarak, iki kulübe “Beşiktaş’a dönüşümü daha fazla uzatmayın” mesajı verdi. Rosier’in kısa süre içinde yeniden imza atması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...