Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tokyo’da kırmızı alarm

Tokyo’da kırmızı alarm

SPOR Haberleri

Olimpiyat köyünde ilk koronavirüs hastası tespit edildi, organizasyonla ilgili vaka sayısı 45’e yükseldi

Japonya’da Tokyo Olimpiyat köyünde oyunların başlamasından günler önce ilk koronavirüs vakası kaydedildi. Biri Tokyo’daki Olimpiyat köyünden olmak üzere oyunlarla ilişkili 15 yeni Covid-19 hastası daha görüldü. Böylece dev organizasyonla ilişkili Covid-19 testi pozitif çıkan toplam insan sayısı 45’e yükseldi. Söz konusu 45 kişi haricinde olimpiyatlar için deniz aşırı ülkelerden Japonya’ya gelen diğer 7 kişide de Covid-19’a rastlandığı öğrenildi.

Seyirci efekti
Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach, Japonya Başbakanı Suga Yoşihide ile gerçekleştirdiği görüşmede salgının gidişatının iyi yönde ilerlemesi ve Covid-19 vakalarının düşüş trendi yakalaması hâlinde turnuvaya seyirci kabul edilmesi talebinde bulunmuştu. Seyircili olimpiyat umudunu kaybeden Bach, geçtiğimiz olimpiyatlardaki ortam seslerinin salonlara ve stadyumlara verilerek seyirci atmosferinin yaşatılacağını belirtti.

ŞAHİN GÜVENİYOR
Madalya bekliyoruz

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında mücadele edecek bütün millî tekvandocuların madalyaya aday olduğunu söyledi. Şahin “Dünyanın en iyi üç tekvando ülkesinden biriyiz. Madalyalarla döneceğiz” ifadelerini kullandı.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...