Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'de Szalai açmazı

Fener'de Szalai açmazı

SPOR Haberleri

Avrupa’dan çok sayıda talibi olan Attila Szalai’ye Aston Villa’dan gelen 15 milyon sterlinlik teklif, sarı lacivertli yönetimi heyecanlandırdı ancak Pereira “Asla satmayın” dedi

MEHMET EMİN ULUÇ

Şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe kritik virajda. Sarı lacivertli forma altındaki performansını EURO 2020’de geliştiren Macar stoper Attila Szalai’ye gelen transfer teklifleri kafaları karıştırdı. Teknik direktör Vitor Pereira’nın “Kesinlikle satmayın” dediği Szalai için kulübe çok sayıda teklif gelirken gözünü en çok karartan kulüp Aston Villa oldu. İngiliz ekibi, geçen sezon devre arasında 2 milyon avroya transfer edilen Macar stoper için 15 milyon sterlini (17,3 milyon avro) gözden çıkardı.

Başkan taviz vermiyor
İngiliz medyasından Birmingham Live, Aston Villa’nın Royal Antwerp’e sattığı Björn Engels’in boşluğunu doldurmak için ilk sıraya yazdığı Attila Szalai’de ısrarlı olduğunu vurguladı. Ancak Fenerbahçe önümüzdeki günlerde resmen kapıyı çalacak olan İngilizlere taviz vermeyi düşünmüyor. Başkan Ali Koç “Szalai için 20 milyon avronun altı konuşulmaz bile” sözünden geri adım atmıyor. Vitor Pereira’nın Szalai ısrarı da bu kararda etkili. Ancak Avrupa basını Macar stoperin Fenerbahçe’de kalma ihtimalini düşük buluyor.           

VAKA SAYISI ARTINCA
Slovenya kampı iptal

∂ Fenerbahçe, 22-30 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’da yapmayı planladığı Avrupa kampını koronavirüs sebebiyle iptal etti. Avrupa’daki vaka sayıları artınca sarı lacivertliler riske girmek istemedi. Çalışmalarına İstanbul’da devam edecek Kanarya’nın yeni programı ve hazırlık maçları önümüzdeki günlerde netleşecek.

YÖNETİM DE DOĞRULADI
Kokoskov Dallas’a gidiyor

∂ Fenerbahçe Beko, başantrenör Igor Kokoskov ile yolları ayırıyor. Basketbol Şube Sorumlusu Sertaç Komsuoğlu “NBA takımlarından Dallas Mavericks yetkilileri Kokoskov için bizimle irtibata geçti. Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi. Yönetimin takımı, yardımcı antrenör Erdem Can’a teslim edeceği öğrenildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...