Uğurcan giderse Sörloth gelecek

Uğurcan giderse Sörloth gelecek

SPOR Haberleri

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için güçlü bir kadro kurmaya çalışan Trabzonspor’da taraftarların hayalini süsleyen isim Alexander Sörloth’tan başkası değil.

Geçen sezon başında 20 milyon avro karşılığında Leipzig’e transfer olan Norveçli yıldızın Alman ekibinden ayrılabileceği yönündeki iddialar her geçen gün artarken Trabzonspor yönetimi de bu transfer için bütçe oluşturma çabasında.

Teklif bekleniyor
Leipzig yönetiminin Sörloth’un satılması yönünde bir karar alması hâlinde yıldız oyuncunun bonservisini en az 15 milyon avro olarak belirlemesi bekleniyor. Bordo mavili takımın Sörloth’u kadrosuna katabilmesi için mutlaka büyük bir satış yapması gerekiyor. Uğurcan Çakır için gelecek teklifleri beklemeye geçen Trabzonspor, millî oyuncu satılırsa Sörloth’un tapusunu almak için harekete geçecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...