Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boca Juniorslı oyuncular polisle çatıştı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Boca Juniorslı oyuncular polisle çatıştı

SPOR Haberleri  / AA

Libertadores Kupası'ndan elenen Bloca Juniorslı oyuncular, hakem ile rakip takım Atletico Mineiro'nun soyunma odasına girmeye çalıştı. Kapıyı kırmak için çabalayan ve bu sırada güvenlik görevlileriyle çatışan futbolcuları durdurmak için göz yaşartıcı gaz kullanıldı.

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu tarafından düzenlenen Libertadores Kupası son 16 turu rövanşında Atletico Mineiro ile Boca Juniors arasındaki karşılaşmaya, yaşanan olaylar damga vurdu.

Güney Amerika'nın 'Şampiyonlar Ligi' olarak kabul edilen turnuvanın son 16 turunun ikinci maçında, Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro ile Arjantin'in Boca Juniors takımları karşılaştı.

ATLETICO MINEIRO PENALTILARLA GALİP

Brezilya'nın Belo Horizonte kentindeki Mineirao Stadı'nda oynanan karşılaşmanın normal süresi, ilk maçta olduğu gibi 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Atletico Mineiro, penaltılarda rakibini 3-1 mağlup ederek turu geçen taraf oldu.

Boca Juniorslı oyuncular polisle çatıştı

GÜVENLİK GÖREVLİLERİYLE ÇATIŞTILAR

Maç sırasında attıkları gol, VAR sistemiyle yapılan incelemenin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edilen Boca Juniorslı futbolcular ise maçın ardından öfkelerine hakim olamadı. Hakem odasına girmek isteyen oyuncular, kapıyı kırmak için çabaladıkları sırada güvenlik görevlileriyle çatıştı.

GÖZ YAŞARTICI GAZ KULLANDILAR

Atletico Mineirolu oyuncuların soyunma odasına da girmeye çalışan Boca Juniorslı oyuncuları polis, göz yaşartıcı gaz kullanarak durdurabildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Atletico Mineiro Kulübü, statta yaşanan maddi zararın emniyet yetkililerine bildirildiğini duyurdu.

Ülke basınında yer alan haberlerde, Brezilya polisinin iki Boca Juniorslı oyuncuyu darp iddiasıyla gözaltına almak istediği, Arjantin Konsolosluğu yetkililerin devreye girmesiyle Boca Juniorslı futbolcuların emniyete götürülmeden stadı terk edebildiği belirtildi.

Boca Juniorslı oyuncular polisle çatıştı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...