Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tango hazırlığı!

Tango hazırlığı!

SPOR Haberleri

Mbaye Niang için teklif yapan ve beklemede olan Kanarya, Marsilya’nın yıldızı için nabız yokluyor.

Son üç sezondur kadro istikrarını bir türlü tutturamayan Fenerbahçe’nin sancılı olduğu bölgelerden birisi de forvet. Geçtiğimiz sezon yeni isimler alınmasına rağmen Vedat Muriç’in yokluğunu arar olan sarı lacivertliler yeni arayıştaydı. Muriç’i geri döndürmek için girişimlerde bulunan yönetim Napoli’den Andrea Petagna konusunda da görüşmeler yapmıştı. Son gelinen noktada ise Fransa’nın forvet pazarına yönelindi.

İtalyan isim yazdı
Rennes'den Mbaye Niang için teklifte bulunan ve cevap bekleyen Ali Koç yönetiminin son nabız yoklaması ise Dario Benedetto oldu. İtalyan gazeteci, Nicolo Schira, sarı lacivertlilerin golcü oyuncu için Marsilya’nın kapısını çaldığını duyurdu. 31 yaşındaki forveti Brezilya ekibi Sao Paulo’nun da istediği belirtildi. 2019’da Boca Juniors’tan 14 milyon avro bonservis bedeli karşılığında  Marsilya’ya gelen golcünün ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...