Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üç şeker bir biber

Üç şeker bir biber

SPOR Haberleri

Üç temsilcimize kolay rakipler çıkarken, bordo mavililere turu geçmesi durumunda İtalya’nın dev ekiplerinden Mourinho’nun ekibi Roma geldi

Avrupa kupalarında dün kura günüydü. Yeni kurala göre aynı ülke takımlarının da birbiriyle eşleşmesi durumu vardı ama bizim adımıza bu gerçekleşmedi. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda temsilcimiz Galatasaray, 3. ön eleme turunda İskoç temsilcisi St Johnstone takımını geçmesi durumunda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise play-off turunda Neftçi (Azerbaycan)-HJK Helsinki (Finlandiya) eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

En zoru Trabzon’un
Geçelim bu sezon uygulamaya konulan UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne. Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. eleme turunu geçmesi durumunda play-off’ta İtalya'nın Roma takımıyla karşılaşacak. Sivasspor ise Batum’u elerse play-off etabında Lokomotiv Plovdiv (Bulgaristan) / Kopenhag (Danimarka) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İki kulvarda da play-off maçları ise 19-26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...