Fenerbahçe'den 37 yıl sonra bir ilk

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den 37 yıl sonra bir ilk

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Altay'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu maçta da gol yemeyerek 37 yıl sonra ilk kez ligin ilk üç maçında kalesini gole kapattı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda ligin yeni takımı Altay ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli ekip, rakibini ikinci yarıda bulduğu iki golle mağlup ederek puanını 9'a yükseltti. Ligde oynadığı 3 maçta da kalesini gole kapatan Fenerbahçe, 37 yıl sonra bir ilki başardı.

RÜŞTÜ REÇBER'DEN SONRA İLK

Süper Lig'de 3'te 3 yapan ve bu maçlarda toplam 5 gol atan Fenerbahçe, kalesinde hiç gol görmedi. Sarı lacivertliler en son 1983-1984 sezonunda ligin ilk üç maçını gol yemeden kazanmıştı. Altay Bayındır ise 1998-1999 sezonunda Fenerbahçe kalesini koruyan Rüştü Reçber'den sonra ilk 3 müsabakada kalesini gole kapatmayı başararak sarı-lacivertli kulübün tarihine geçti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...