Santa Clara'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Düzenleyen:
Santa Clara'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

SPOR Haberleri

Santa Clara Kulübü, Fenerbahçe ile parasal konularda anlaşılamadığı için Hidemasa Morita transferinin gerçekleşmediğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin transferini bitirmek için uğraş verdiği Japon orta saha oyuncusu Hidemasa Morita için Portekiz ekibi Santa Clara'dan açıklama geldi.

Yapılan açıklamada Morita için kulübe maksimum 5 milyon euroluk bir teklif geldiği ancak Morita'yı 10 milyon euroluk serbest kalma bedeli dışında bir rakama göndermeyecekleri belirtildi.

Santa Clara'nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Kulüp olarak yaptığımız dikkatli analizden sonra, Santa Clara'nın çıkarlarını karşılamadığı ve yapılan teklifin, söz konusu oyuncunun gerçek piyasa değerine denk gelmediği anlaşılmış ve reddedilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca Morita'nın satışı, sözleşmesinde yer alan 10 milyon euroluk serbest kalma bedeli karşılığında gerçekleşmesi kararı alınmış ve bu miktarın, oyuncunun değerini adil olarak karşıladığı hükmüne varılmıştır."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...