Mehmet Ekici 'yine' boşta kaldı

Düzenleyen:
Mehmet Ekici 'yine' boşta kaldı

SPOR Haberleri

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla sergilediği başarılı performans sonrası çok konuşulan bir transfere imza atarak Fenerbahçe'ye giden Mehmet Ekici, uzun süredir kendisine kulüp bulamıyor. Ekici'nin son olarak TFF 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor'dan teklif aldığı iddia edilmişti.

2014 yılında Werder Bremen'den Trabzonspor'a transfer olan ve bordo mavililerde sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Ekici, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında büyük bir transfer savaşına neden olmuştu.

KADRO DIŞI KALMIŞTI

Trabzonspor'un Ekici'yi Beşiktaş'a göndermek istemesi ancak başarılı futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olmak istemesi ile adeta çıkmaza giren süreç, milli oyuncunun kadro dışı kalmasıyla sonuçlanmıştı. Ekici, sezon sonunda ise sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

SAKATLIK SORUNLARINI ATLATAMADI

Büyük beklentilerle transfer olduğu Fenerbahçe'de sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan ve  sürekli takımdan ayrı çalışan Ekici, büyük hayal kırıklığına neden olmuş, birçok maç kaçıran oyuncu sarı lacivertlilerde adeta istenmeyen adamlardan biri haline gelmişti.

Mehmet Ekici 'yine' boşta kaldı

HİÇBİR TAKIMLA ANLAŞAMADI

4 Ağustos 2020 günü itibariyle boşta kalan oyuncu o günden bu yana hiçbir takımla anlaşamadı. Hannover takımıyla idmanlara çıkan tecrübeli orta sahaya TFF 2. Lig ekipleri Şanlıurfaspor ve Hekimoğlu Trabzon'dan transfer teklifi yapıldığı ancak Ekici'nin kabul etmediği iddia edildi. 

31 yaşındaki futbolcunun kariyerini noktalayabileceği konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...