Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bitmeyen çile

Bitmeyen çile

SPOR Haberleri

Gün geçmiyor ki, yeni bir sakatlık haberi gelmesin. Maç olmuyor ki, sarı lacivertlilerde sakatlık yaşanmasın. Ancak sakatlık kâbusuna Vitor Pereira’nın bakış biraz farklı: Özel hayat ve iş disiplini

 M. Emin Uluç

Sezon henüz başlamadan sakatlıklarla yüzleşen Fenerbahçe geride kalan süreçte tam 12 oyuncusundan farklı gerekçelerle mahrum kaldı. Pelkas’ın omzu idmanda çıktı, Serdar Dursun’un köprücük kemiği ilk maçta kırıldı, Serdar Aziz burnuna aldığı darbe sebebiyle Sivas mücadelesini acılar içinde tamamladı. Ama yaşanan kâbusun adı; adale sakatlıkları. Şu ana kadar tam 10 oyuncu, Mert Hakan, Valencia, Serdar Aziz, Mesut Özil, İrfan Can, Novak, Sosa, Ferd, Nazım ve Tisserand adale ya da kasık sakatlıklarıyla yüzleşti. İrfan Can tam iyileşti denirken maçta sadece 15 dakika kalabildi.

Frankfurt’a yetişmiyorlar
Sivas maçını tamamlayamayan Tisserand ile İrfan Can ile tedavisi süren Sosa ve Nazım perşembe Eintracht Frankfurt’a karşı forma giyemeyecek. Ferdi, Pelkas ve Novak ise bu maça yetişecek. Bu arada Vitor Pereira’nın sakatlıkların antrenman temposundan kaynaklandığı yönündeki eleştirilere verdiği cevap gözlerin oyunculara çevrilmesine sebep oldu. Pereira, “Biz yüksek ritimli baskılı oyun oynamak istiyoruz. Oyuncularım idmanlardaki ve maçlardaki bu yoğun tempoya alışmaları gerekiyor” yorumu yapınca, futbolcuların özel hayat ve çalışma disiplini sorgulanmaya başlandı.   

HAKSIZ ELEŞTİRİ
Savaşçı Muhammed

∂ Ferdi’nin yokluğunda Sivas maçında dörtlünün solunda görev yapan Muhammed hatalarıyla taraftarlardan tepki aldı. Ancak istatistikler genç oyuncudan yana. Muhammed, en çok ikili mücadele kazanan, en çok top kapan isim olarak dikkat çekti.

BİLECİK UYARDI
Sükûnet çağrısı

∂ Sivas maçı sonrası rakip oyuncuların sürekli yerde kalmasına ve hakemin de sessizliğine tepki gösteren Erol Bilecik, camiaya sükûnet çağrısı yaptı. Başkan Vekili, “Şampiyonluk mücadelesinde ne gerekiyorsa camia olarak hep birlikte yapacağız. Bu uzun maratonda her şeyden önce sakin olmalıyız.  Çünkü sakin olan, hâkim olur” dedi.

HAKEMLER HEDEFTE
12 dakika durdu 7 uzatma verildi

∂ Sezonun ilk puanlarını Sivas önünde kaybeden Fenerbahçe’de yönetim hakemlere tepkili. Sarı lacivertliler, Halis Özkâhya’nın basiretsiz bir yönetimle skora etki ettiğine inanıyor. Cofie’ye ikinci sarıyı veremeyen, rakibin sert faullerine göz yuman Özkâhya’nın 51’de Goutas’ın ceza sahasında elle oynamasında penaltıyı süzemediğini düşünen F.Bahçe cephesi ikinci yarı oyunun 11 dakika 52 saniye durduğunu ama 7 dakika uzatma verildiğini belirterek “Bu yaşananlar son derece endişe verici” denildi. Sivas’ın yere yatma ve zaman geçirme girişimi için de “Türk futbolunu geri götürür” ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...