Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Hamit Altıntop, Stefan Kuntz için devrede' iddiası

Düzenleyen:
'Hamit Altıntop, Stefan Kuntz için devrede' iddiası

SPOR Haberleri

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından ​A Milli Futbol Takımı'ndan sorumlu yönetici görevine getirilen Hamit Altıntop, yeni teknik direktör için harekete geçti. Altıntop'un, Alman teknik adam Stefan Kuntz ile yüzde doksan anlaşma sağladığı ancak son kararı TFF Başkanı Özdemir'in vereceği iddia edildi.

A Milli Futbol Takımı'nın 6-1'lik Hollanda mağlubiyeti sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir ile görüşme yapan, ardından karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı açıklanan Teknik Direktör Şenol Güneş'in yerine gelecek isim belirlendi.

A Milli Futbol Takımı'ndan sorumlu yönetici görevine getirilen Hamit Altıntop'un Löw ve Kuntz ile görüşme sağlayacağı, takımın başına Alman bir teknik adam getirmek için çalışacağı belirtilmişti. İddialara göre; liste başı isimlerden biri olan 58 yaşındaki Stefan Kuntz ile yüzde 90 anlaşma sağlandı ve son kararı TFF Başkanı Nihat Özdemir verecek.  

BEŞİKTAŞ'TA OYNADI

Eski bir forvet olan Stefan Kuntz, futbolculuk döneminde 1995-1996 sezonunda Beşiktaş forması giydi.

Almanya U21 Milli Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz, 2016-17 ve 2020-21'de ülkesini Avrupa şampiyonluğuna taşırken sayısız yıldızın da yetişmesinde pay sahibi oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...