Sarri'den Galatasaray'a Muriç sürprizi!

Düzenleyen:
Sarri'den Galatasaray'a Muriç sürprizi!

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek olan Lazio'da Teknik Direktör Sarri'nin, sarı kırmızılı ekibi iyi tanıması nedeniyle ilk 11'de Vedat Muriç'e forma verebileceği ifade edildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan, grup maçları ile kaldığı yerden devam ediyor. Temsilcimiz Galatasaray ile Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan İtalyan temsilcisi Lazio'da sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Galatasaray'ı iyi tanıması ve uzun süre Türkiye'de forma giymiş olması nedeniyle İstanbul deplasmanında ilk 11'de Vedat Muriç'e formayı verebilir. 

"GALATASARAY'IN NASIL BİR PLANI OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR"

Corriere dello Sport'un haberinde; Vedat Muriç'in ikinci vatanı olan Türkiye'de gol şanssızlığını kırmak ve Lazio'da yeni bir serüvene başlamak istediği ve Sarri'nin de bunu düşünebileceği belirtildi. Haberde, "Sarri, Kosovalıyı ilk 11'de de başlatabilir, onun yeni hedefler peşinde koşmasına yardımcı olmak için bir fırsat da oluşturabilir" ifadelerine yer verildi.

Muriç'in 2 sezon önce Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğuna ve toplam 34 gol kaydettiğine yer verilen haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Vedat, Galatasaray'ın nasıl bir oyun planı olduğunu çok iyi biliyor. Sarı kırmızılılara karşı galibiyeti yok ve daha önce 1 gol üretti. Şimdi bir Lazio oyuncusu olarak, yeniden kendini deneme şansı olacak. Sarri, onu bir kez daha takıma kazandırmak mı isteyecek yoksa Ciro Immobile'yi mi oynatacak? Kim bilir.

Ancak bir gerçek var ki Vedat, Sarri'yi zorlamak ve Galatasaray maçında ilk 11'de forma giymek için çok çalışıyor. O, Galatasaray maçına hazır. Türkiye'de yeniden bir maceraya atılmak ve yıldızlaşmak istiyor."

Temsilcimiz Galatasaray ve İtalya Serie A Takımı Lazio, 16 Eylül Perşembe günü Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...