Stefan Kuntz'un ilk yardımcısı Kenan Koçak oldu

Düzenleyen:
Stefan Kuntz'un ilk yardımcısı Kenan Koçak oldu

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı’nda Alman teknik hoca Stefan Kuntz’un dönemi başladı. Hocanın merakla beklenen yardımcısı ise Kenan Koçak oldu. 40 yaşındaki Koçak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Benim için artık gurur verici bir dönem başlıyor. A Milli Futbol Takımı'nın teknik heyetinde görev yapmak üzere yeni yapılanmanın bir parçası oldum" dedi.

Teknik direktörlük kariyerinde Alman ekipleri VFR Mannheim, Waldhof Mannheim, Sandhausen ve Hannover 96 gibi takımları çalıştıran 40 yaşındaki Kenan Koçak, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un yardımcısı oldu.

KUNTZ’UN YARDIMCISI KENAN KOÇAK OLDU

Sosyal medya hesabından A Milli Takım'ın teknik heyetinde yer alacağını açıklayan Koçak, "Benim için artık gurur verici bir dönem başlıyor. A Milli Futbol Takımı'nın teknik heyetinde görev yapmak üzere yeni yapılanmanın bir parçası oldum. Bu doğrultuda bana güvenerek, harika bir ekiple çalışma fırsatı veren Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de başlayıp devam eden hayat yolculuğumda karşıma birçok dönüm noktası çıktı ve hepsi içlerinde büyük sorumluluklar barındırdı. Ay-yıldızlı formanın ağırlığı ve getirdiği sorumlulukların bilinciyle elimizden geleni yapacağız" dedi.

Stefan Kuntz'un ilk yardımcısı Kenan Koçak oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...