Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a salvo: Algıyı onlar yapıyor

Düzenleyen:
Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a salvo: Algıyı onlar yapıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Ali Koç geçmişi gündeme getiriyor, Galatasaray hakem incelemesine kalkıyor. Algının ta kendisi bunlar" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Kendisini algı yapmakla suçlayan Ali Koç için, "Ben 'Sivas maçını dikkatli takip edeceğim' demedim. 'Hepsini bu hafta seyretmek istiyoruz' dedim. Hakemlerin hata dozajı arttı. Bir kulübün başkanı algı yaptığımızı söylüyor ama istesek Sivasspor maçı öncesinde yapardık. Geçmişteki konular da gündeme getiriliyor, galiba kendileri algı oluşturmaya çalışıyor. Menfaatleri kenarda bırakıp konuşmamız gerekiyor" sözlerini kullandı. 

RİZE'Yİ KONUŞMADI

Başkan, "Fenerbahçe ve Galatasaray'ın dostluğu inşallah ilk yapacakları maçtan sonra da devam eder. Kasımpaşa maçından sonra hissetmiştim ben Ali Koç'un sadece Beşiktaş için konuşmasıyla! Rize maçından sonra Galatasaray için hiç konuşmadı" ifadelerini kullanırken, "Galatasaray'ın hakem performansı incelemesi algının ta kendisi oluyor. Bunu federasyon yapıyorken bir kulübün yapmasını doğru bulmuyorum. Galatasaray'ın yaptığı gereksiz" açıklamasında bulundu.

ÇEBİ'DEN İNCİLER

-Sakatlıklar darbeye bağlı, zeminden değil. Gerekli tedbirleri alıyoruz.
-Kaan Ayhan'ı çok istiyoruz. O da bize gelmek istiyor. Cenk Tosun'u da alacağız. 
-Uilenberg'in Josef (sarı kart doğru) açıklaması doğruydu. Şimdi doğru konuştu. 
-Larin çok para istiyor. Bizim vereceğimiz belli. Yoksa uğurlar olsun. 
-Ali Palabıyık devre arasına kadar maç alamayacakmış, geç bile kalınmış.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...