Mostafa Muhammed aklından transferi çıkardı

Mostafa Muhammed aklından transferi çıkardı

SPOR Haberleri

Fransa'ya transferi gerçekleşmeyince Galatasaray'a geri dönüp gollerini sıralamaya başlayan Mısırlı yıldız Mostafa Muhammed artık tamamen sarı kırmızılı takımın başarısına odaklandı.

Yalımcan Sarpyel

Geçtiğimiz sezon devre arasında satın alma opsiyonuyla Zamelek'ten kiralanan Mustafa Muhammed gelir gelmez gösterdiği performansla Galatasaray camiasını mest etmişti. Sonrasında düşüş yaşayan ve Bordeaux'ya transferi son anda suya düşen Mısırlı oyuncu artık gitmeyi kafasından sildi. Fransa'ya transferi gerçekleşmeyince Galatasaray'a dönen Mustafa, attığı gollerle de yeniden Fatih Terim'in gözdesi oldu.

Mostafa Muhammed aklından transferi çıkardı
Galatasaraylı Mostafa Muhammed, Rizespor karşılaşmasında 2 gol kaydederek galibiyette büyük pay aldı

Tapusunu alacaklar
Terim'in tavsiyeleriyle ailesini yanına getiren ve özel hayatını düzene sokan yıldız golcü, yakın çevresine de artık G.Saray'da kalmak için var gücüyle çalışacağını söyledi. Mustafa'nın bu ay sonuna kadar ortaya koyacağı performans sarı kırmızılı takımdaki durumunu belirleyecek. Fatih Hoca oyuncusunun performansının böyle devam etmesi durumunda bonservisinin alınması için yönetime tavsiyede bulunacak.
 


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...