Formula 1 İstanbul nefes kesecek

Formula 1 İstanbul nefes kesecek

SPOR Haberleri

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si için geri sayım başladı. Intercity Park'ta bugün idman turları yapılacak.

Alfa Romeo'nun tecrübeli pilotu Kimi Raikkonen, geçtiğimiz sezonki yarışa atıfta bulunarak yarış esnasında ortaya çıkabilecek fırsatlar için hazırlıklı olmaları gerektiğini dile getirdi. 2005'te McLaren adına yarıştığı dönemde İstanbul'da mutlu sona ulaşan Raikkonen, temkinli konuştu.

Formula 1 İstanbul nefes kesecek
Alfa Romeo ve Ferrari, Türkiye Grand Prix’si için hazırladığı posteri paylaştı. Posterde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve iki kıta teması işlendi.

HEYECANLI GEÇİYOR
Intercity İstanbul Park'ın her zaman zorlu yarışlara ev sahipliği yaptığının altını çizen Raikkonen “Türkiye'de her zaman olduğu gibi yine ilginç bir yarış bizi bekliyor. Geçen yılki yarış biraz olaylı olmuştu ve bu sefer de aynı şeyler yaşanabilir. Bütün bunları göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Seyircilerin son ana kadar büyük bir heyecan hissedeceğinden eminim” ifadelerini kullandı.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...