Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Fatih Terim ara transfer çalışmalarını tamamladı

Galatasaray'da Fatih Terim ara transfer çalışmalarını tamamladı

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam, yönetimden Gedson’un kadroya katılmasını, Halil Dervişoğlu ile Mustafa Muhammed’in bonservislerinin alınmasını talep etti.

YALIMCAN SARPYEL

Sezona 11 yeni transferle başlayan ve gelecek yılların kadrosunu kuran Galatasaray, ocak ayında yapılacak takviyeler için çalışmalarına şimdiden başladı. Millî arada teknik direktör Fatih Terim bir yandan önündeki maçların analizlerin yaparken diğer taraftan da ara transfer dönemini planlamaya başladı. Başkan Burak Elmas ile sık sık görüş alışverişinde bulunan tecrübeli teknik adamın önceliği ise ön libero ve kiralık oyuncuların durumunu netleştirmek.

İlle de Gedson
Orta saha takviyesi isteyen Terim’in talebine göre yönetim, Gedson Fernandes için Benfica’nın kapısını tekrar çalacak. Portekiz ekibinin tavrı aynı olursa scout ekibinin takip ettiği diğer adaylara dönülecek. Fatih Hoca, ocakta performansından çok memnun olduğu Halil Dervişoğlu’nun bonservisinin Brentford’dan alınmasını istiyor. Bir diğer forvet Mustafa Muhammed de bu performansını sürdürürse onun da satın alma opsiyonu kullanılacak.   

Galatasaray'da Fatih Terim ara transfer çalışmalarını tamamladı
Milli arada Galatasaray, Tuzlaspor'u 4-3 mağlup etti

BERKAN CEZALI
Galatasaray’ın sezon başı renklerine kattığı ancak tam hazır olmadığı için sadece 90 dakika forma giyen Gustavo Assunçao, İH Konya’ya hazırlanıyor. Rize karşısında kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Berkan Kutlu’nun yerine Brezilyalı ön libero düşünülüyor.

ASLAN TER ATTI
Millî aradaki ilk hazırlık maçında Galatasaray dün Tuzlaspor’u misafir etti. Florya’da oynanan karşılaşmayı sarı kırmzıılılar 4-3 kazanırken goller Babel, Oğulcan, Ömer ve ikinci yarıda oyuna giren Diagne’den geldi. Tuzla’nın üçüncü golüne sebep olan Marcao’nun defanstan çıkarken topu kaptırması ise Fatih Terim’i kızdırdı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...