Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray bombayı patlatmak üzere! 80 milyonluk müjde

Düzenleyen:
Galatasaray bombayı patlatmak üzere! 80 milyonluk müjde

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, cumartesi duyurmaya hazırlandığı yeni firma ile 5+5 yıllık anlaşma yapıp 80 milyon avroluk bir gelir elde edecek.

YALIMCAN SARPYEL

Sarı kırmızılılar önemli bir anlaşmanın eşiğinde. Türk Telekom ile stadın isim sponsorluğu anlaşması geçtiğimiz günlerde sona eren Galatasaray Kulübü bir süredir yeni sponsorluk için görüşme hâlindeydi. Bizzat Başkan Burak Elmas’ın yürüttüğü çalışmalarda sona gelindiği ve yeni sponsor firmanın isminin cumartesi günü yapılacak mali genel kurulda açıklanabileceği öğrenildi.

YABANCI FİRMA ÖNDE

Yönetim bu konuda ser verip sır vermezken bir havayolu ve bir de e-Ticaret firmasıyla pazarlıklar devam ediyordu. Son dönemde ise yabancı bir hava yolu firmasının devreye girdiği ve çok cazip bir öneride bulunduğu öne sürüldü. Firmanın adı gibi rakamlar da sır gibi saklanırken kulislerde anlaşmanın 5+5 yıllık olacağı kasaya 80 milyon avro gibi bir rakam gireceği konuşuluyor.

Galatasaray bombayı patlatmak üzere! 80 milyonluk müjde

Galatasaray, Konya maçının hazırlıklarını dün Florya’da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı kırmızılılar günü salonda yapılan yenileme çalışmasıyla tamamladı.

TERİM HATAYA KIZDI: MARCAO'YA SERT UYARI

Millî arada Galatasaray geçtiğimiz gün Tuzla ile yaptığı hazırlık maçını 4-3 kazanmıştı. Sarı kırmızılıların yediği son gol ise teknik direktör Fatih Terim’i âdeta çıldırtmıştı. Tecrübeli teknik adamın maç sonu Marcao’nun yanına giderek bu tarz hataların artık tekrar etmemesi konusunda sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...