PSG-Leipzig maçında duygusal anlar! Messi Ronaldinho’ya doya doya sarıldı

Düzenleyen:
PSG-Leipzig maçında duygusal anlar! Messi  Ronaldinho’ya doya doya sarıldı

SPOR Haberleri

Futbolun yıldız isimlerinden olan Ronaldinho, PSG’ takımının onur konuğu olarak Leipzig maçına geldi. Bir dönem PSG formasını terleten Ronaldinho, özel olarak ilgilendiği Messi’nin yanına gidip sarıldı. Uzun süredir birlikte görülmeyen ikilinin duygusal anları tribünden alkış aldı. Sakatlığı devam eden Neymar da maça gelen Ronaldinho’nun yanından bir an olsun ayrılmadı.

Avrupa Ligi’nde oynanan PSG-Leipzig maçında, tribünlerde efsane isim Ronaldinho vardı. Maçı tribünden takip eden Brezilyalı efsane, , maçtan önce eski takım arkadaşı Lionel Messi'ye sarılıp, şans diledi. İkilinin sarıldığı anlarda tribünler de alkışla karşılık verdi.

CEZAEVİNE GİRMİŞTİ

41 yaşındaki Ronaldinho'nun yıllara yenik düşmesi de futbolseverleri duygulandırdı. Brezilyalı efsane, cezaevine girdiği dönemde paylaşılan fotoğraflarıyla yürek burkmuştu.

PSG-Leipzig maçında duygusal anlar! Messi  Ronaldinho’ya doya doya sarıldı

NEYMAR ÖZEL OLARAK İLGİLENDİ

PSG'nin Brezilyalı yıldızı, maça gelen efsanenin yanından bir an olsun ayrılmadı. Ronaldinho ile yakından ilgilendi.

PSG-Leipzig maçında duygusal anlar! Messi  Ronaldinho’ya doya doya sarıldı

PSG-Leipzig maçında duygusal anlar! Messi  Ronaldinho’ya doya doya sarıldıMessi ve Ronaldinho'nun sarılma anı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...