Fenerbahçe'yi 'Panenka' yaktı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'yi 'Panenka' yaktı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında sahasında karşılaştığı Belçika ekibi Royal Antwerp ile 2-2 berabere kaldı.

UĞUR AKTAN

Süper Lig'de oynadığı son karşılaşmada Trabzonspor deplasmanından eli boş dönen Fenerbahçe, ilk iki maçını kazanamadığı UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü randevusunda Belçika'nın Royal Antwerp takımını konuk etti. Antwerp'in hücum hattı sarı-lacivertli taraftarların pek iyi anılarla hatırlamadığı Frey-Samatta ikilisinden oluşuyordu. Samatta'nın erken gelen golüyle başlayan maçta sergilenen futbol, grubun diğer karşılaşmalarında olduğu gibi Fenerbahçeli taraftarları tatmin etmekten bir hayli uzaktı.

SAMATTA VURDU

Karşılaşmaya oldukça kötü başlayan Fenerbahçe, sezon başında yollarını ayırdığı Samatta'nın arka direkte boş kaleye dokunduğu topla henüz 2. dakikada geriye düştü: 1-0. Oldukça durağan bir oyun sergileyen Fenerbahçe beraberlik golünü ise 20'de kornerden Valencia ile buldu: 1-1. Bu golün ardından 36'da kendisinin düşürülmesiyle kazanılan penaltıda Panenka deneyen ancak direğe takılan Ekvadorlu, 45'teki ikinci penaltıyı affetmedi: 2-1.

YİNE KORNER GOLÜ

Dengeli bir oyuna sahne olan ikinci yarıda da pozisyon üretmekte zorlanan Fenerbahçe, rakibine de kolay şans tanımazken, Beşiktaş-Sporting Lizbon maçından bu yana gündemde olan korner golü jokerini bu defa 62'de Gerkens ile konuk takım kullandı: 2-2. Son bölümde Rossi, Nazım, Zajc ile dinamizmi arttırmak isteyen Pereira'nın bu hamlesi, kazanmaya yetmedi. Bu skorun ardından Fenerbahçe grupta iki puana ulaşırken, Antwerp puanla Kadıköy'de tanıştı.

Fenerbahçe'yi 'Panenka' yaktı

MESUT SİNİR KÜPÜ: ŞİŞELERİ TEKMELEDİ

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil, 66. dakikada oyundan alınınca tepki gösterdi. Sarı lacivertli futbolcu yedek kulübesindeki su şişelerini tekmelerken hayli sinirliydi. Maçın son düdüğüyle birlikte sarı lacivertli taraftarlar da futbolcuları ıslıklayarak öfke saçtı.

PEREIRA: AVRUPA İÇİN TECRÜBEMİZ YOK

Maçı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Hiç şüphe yok ki iki takımın da işine gelmeyen bir skor oldu. Biz bu maçı kazanmak istiyorduk" derken, "Bu kulüpte UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacağımızı düşünen mi var? Rekabet edebiliriz ama bunu bekleyemeyiz. Bu kulüpte bir kişi Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacağını düşünüyorsa ben aynı fikirde değilim. Gerçeği görüyorum. Şu anda tecrübemiz yok" sözleriyle şaşkınlığa yol açtı.

HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

ENNER VALENCIA: Geriye düştük, öne geçmesini bildik. Güçlü bir ekiple oynadık. Daha iyi olmamız gerekiyor. Başımızı kaldırıp, önümüze bakacağız.

TISSERAND: Bu neticeden dolayı hayal kırıklığı yaşıyoruz. Gruptan çıkmak için şansımızın olduğuna inanıyorum, sonuna kadar savaşacağız.

OSAYI-SAMUEL: Bizim açımızdan kötü bir netice. Üçüncü golü bulmalıydık. Devre arasında Pereira bundan bahsetti ve direktifler verdi ama olmadı.

Fenerbahçe'yi 'Panenka' yaktı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...