Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abdullah Avcı'dan oyuncularına: Farkı daha açalım

Abdullah Avcı'dan oyuncularına: Farkı daha açalım

SPOR Haberleri

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, oyuncularına Beşiktaş ve Galatasaray'ın üçer puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi

Süper Lig’de İstanbul ekiplerine karşı açık ara lider durumda bulunan Trabzonspor, aradaki puan farkını daha da açmayı hedefliyor. Evinde Gaziantep’i ağırlayacak olan borda mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, oyuncularına kayıp istemediğini söylerken “Beşiktaş ve G.Saray bu hafta üçer puan kaybetti. G.Antep'i yenerek farkı daha da açmamız lazım” dedi.

SERİ 25'E ÇIKACAK
Trabzonspor, aynı zamanda Gaziantep’i yenerek yenilmezlik serisini de 25 maça çıkarmayı hedefliyor. Bordo mavililer, Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor mağlubiyetinden bu yana yenilmiyor. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 11 beraberlik elde etti. Trabzonspor’da kart cezalısı Uğurcan Çakır ile sakatlıkları bulunan Bakasetas, Hüseyin Türkmen ve Koita forma giyemeyecek. 

Abdullah Avcı'dan oyuncularına: Farkı daha açalım

G.ANTEP’İN HASRETİ
Ligde 12 haftada 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 15 puan toplayan Gaziantep, Trabzonspor’u yenerek 3 puan almayı hedefliyor. Güneydoğu temsilcisi, ligde bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet yüzü görmedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...