Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şahan Gökbakar'dan 'Squid Game' tepkisi

Düzenleyen:
Şahan Gökbakar'dan 'Squid Game' tepkisi

SPOR Haberleri

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Süper Lig'in 13'üncü haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaptığı paylaşımda Güney Kore dizisi 'Squid Game' temalı koreografiye tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray, evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Büyük heyecana sahne olan derbi 2-1 sarı lacivertli ekibin üstünlüğü ile sona ererken, karşılaşma sonrası ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, karşılaşmayı değerlendirdi.

Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda NEF Stadyumu'nda oynanan derbiye dair görüşlerini paylaşırken, Güney Kore dizisi 'Squid Game' temalı koreografi yapan Galatasaray'a tepki gösterdi.

"DERBİ BİTTİ DERDİ KALDI"

'Derbi bitti derdi kaldı’ başlıklı hikaye ile derbiyi değerlendiren Gökbakar, "Objektik olarak konuşursak Marcao ikinci sarıdan kırmızı olmalıydı" dedi.

"Diagne’nin golü iptal ise itmeden dolayı, Berkan’ı itmek de penaltı olmalıydı" diyen ünlü sanatçı, "Bence hakem çok egolu ve agresifti. Maçı gerenlere hizmet etti. Kartlarıyla ve yanlış kararlarıyla ortamı gereksiz yelledi. Sakin ve aklı başında hakem modelini seviyorum" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'dan 'Squid Game' tepkisi

SQUID GAME TEPKİSİ

Galatasaray taraftarlarının maç öncesinde koreografi olarak Güney Kore yapımı Squid Game dizisinden esinlenmesini eleştiren Gökbakar, "Bir de sahada Koreli (Kim) varken neden Squid Game koreografisi? Nasıl bir kafa... Adam kahraman oldu resmen" dedi.

Fenerbahçe'yi tebrik eden Gökbakar, Pereira'nın bu galibiyet ile uzun süre takımda kalmayı garantilediğini ifade etti.

TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLUR

 

Paylaşımının sonunda Galatasaraylı futbolcuları da tebrik ettiğini belirten Gökbakar, "Bu sene Trabzon şampiyon olur. Bu da hayatın gerçeği. Mağlubiyet hüznü dağılınca farkına varırsınız artık" dedi.

Şahan Gökbakar'dan 'Squid Game' tepkisi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...