Ronaldo'dan Messi'yi kızdıracak hareket: ‘CR7 her zaman tarihin en iyisi olacak’

Düzenleyen:
Ronaldo'dan Messi'yi kızdıracak hareket: ‘CR7 her zaman tarihin en iyisi olacak’

SPOR Haberleri

Dünyanın en iiy futbolcuları arasında görülen ve sık sık karşılaştırılmalara konu olan Messi ve Ronaldo2nun arasındaki ipler bu kez 7. kez Ballon d'Or'u ödülü ile gerildi. Ronaldo, sosyal emdyada Messi2nin ödülü haketmediğine dair bir yorumu beğendi.

Arjantinli dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, bu yıl Ballon d'Or'u ödülünü yeniden kazandı. Yıldız futbolcu böylelikle söz konusu ödülü 7. kez kucaklamış oldu. Törenin ardından sosyal medyada Messi'nin bu ödülü son dönemki performansı nedeniyle haketmediğine yönelik eleştiriler gündem oldu. Bahsi geçen yorumlara bir destek de Messi'nin ezeli rakibi Ronaldo'dan geldi. Ronaldo olumsuz yorumları beğenerek konu hakkındaki fikrini komuoyu ile paylaşmış oldu.

RONALDO'DAN BEKLENMEDİK HAMLE
Paris Saint-Germain'in yıldızı Lionel Messi, 2021'nin en iyi futbolcusu seçilerek Ballon d'Or ödülünün sahibi oldu. Arjantinli yıldızın bu ödülü hak etmediğini düşünen milyonlarca futbolsever sosyal medyada isyan ederken, Cristiano Ronaldo bu paylaşımlardan birini beğendi ve yorum yaptı.

ELEŞTİRİYİ BEĞENİP "GERÇEKLER" YAZDI
Cristiano Ronaldo bir Instagram hesabının yaptığı, "Ödül kime gidiyor? Sadece Barcelona ile İspanya Kral Kupası kazanan Messi'ye. Ronaldo ayrıldıktan sonra Real Madrid'e bir gol bile atmadı. Sezon boyunca büyük maçlarda kayboldu. Her 4 yıl olması gereken neredeyse her yıla indirdikleri Copa Amerika'yı kazandı. PSG ile kötü bir sezon geçiren Lionel Messi, yarı final ve finalde gol atamadı. Messi gibi hak etmeden ödüller almak, sahte mutluluktur, gurur değildir. Ne olursa olsun, CR7 her zaman tarihin en iyisi olacak." paylaşımını beğendi ve"Gerçekler" şeklinde cevap yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...