Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile yenişemedi

Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile yenişemedi

SPOR Haberleri

Ligde dört maçtır mağlup olan, hocası Sergen Yalçın'ı kaybetmenin eşiğinden dönen Kartal'ın yüzü yine gülmedi. Can'ın jeneriklik golüne Umut Bozok karşılık verdi. Siyah beyazlılar yarışa havlu atıyor...

MURAD TAMER

Haftalardır düştüğü girdaptan kurtulmaya çalışan Beşiktaş hasret kaldığı üç puana Kasımpaşa karşısında da ulaşamadı. Can Bozdoğan kendi pas hatasını takip ederek kazandığı topa öyle bir vurdu ki, haftalardır kaybeden takım arkadaşlarına "Böyle oynamalıyız" dedi âdeta. Ligdeki son yedi maçta ilk defa öne geçen siyah beyazlı futbolcular bu golden sonra skoru koruma psikolojisine girdi.

Bitiricilik eksik
Bir yıldız olacağının sinyallerini veren Can'ın 'al da at' dercesine verdiği pasa çok kötü vuran Batshuayi ile karşı karşıya pozisyonda tökezleyen Larin, Beşiktaş'taki bitiricilik eksikliğini tekrar ortaya koydu. Pjanic olmayınca ortadan oyun kuramayan Beşiktaş sürekli kenardan oynamaya çalıştı. Siyah beyazlıların yoğun bakımdan yeni çıkmış olmasından dolayı Kasımpaşa gole yakındı.

Gol 'geliyorum'  dedi
Beşiktaş'ın ileriye vurmak dışında topu hücuma taşımak için bir opsiyonu olmayınca N'Koudou hamlesi geldi ama bu da işe yaramadı. Paşa'nın ceza sahası çevresindeki baskısı bunaltıcı olunca Ghezzal çıkarıldı, savunma Topal'la güçlendirildi. Bu da ters tepti ve skora denge geldi. Büyük takım kimliğinden çok uzak bir görüntü gösteren Beşiktaş dört maç sonra ilk puanını kazandı.

Ağrım yoktu!
Maçın ardından Beşiktaşlı oyuncular üzgündü. Rachid Ghezzal, "Kazanmayı istediğimiz bir maçtı. Kendi öz güvenimiz, taraftarımız için galibiyeti çok istedik" derken, "Yine ve yine kendi hatamızdan gol yedik. Zor zamanlardan geçiyoruz. Ama bu takımın başarısı için sonuna kadar savaşacağım. Oyundan çıktım fakat bir ağrım yoktu" sözlerini kullandı.

Ati: İyi oynamıyoruz
Kaptan Atiba Hutchinson ise, "Üç puan almayı çok istedik. Uzun süredir galip gelemiyoruz. Bir şeyleri değiştirmek için bir fırsattı. İlk yarı topu tuttuk, ikinci yarı iyi değildik. Zor durumdayız. Her şeyi deniyoruz bu durumdan çıkmak için. İyi oynamıyoruz. Ligin ilk yarısında kazanabildiğimiz kadar maç kazanmalı, ikinci yarıya bakmalıyız" şeklinde konuştu.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...