Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Attila Szalai'ye Milan talip oldu

Düzenleyen:
Attila Szalai'ye Milan talip oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldızı Attila Szalai'ye yeni bir talip daha çıktı. İtalyan basınına göre Milan Szalai'yi renklerine katmak için harekete geçti.

İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan'da oynayan eski Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer, Genoa deplasmanında dizinden sakatlandı. Milan, bu eksikliğini yine bir Fenerbahçeli ile doldurmak istiyor. İtalyan basınına göre Milan, Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki yıldızı Attila Szalai'yle ilgileniyor.

İtalyan ekibin, Szalai'nin transferine 10-15 milyon avroluk bir bütçe ayırdığı belirtiliyor. Ayrıca Napoli'nin de Macar futbolcu için devrede olduğu yazıldı. Öte yandan Milan'ın savunma için listesinde 2 futbolcu daha var.

Bu isimler ise şöyle: Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de top koşturan 21 yaşındaki Sven Botman ve Paris Saint-Germain'in 25 yaşındaki oyuncusu Abdou Diallo.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...