Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın yüzü gülmüyor: Takımda 10 eksik var

Galatasaray'ın yüzü gülmüyor: Takımda 10 eksik var

SPOR Haberleri

İlk yarıyı liderin 19 puan gerisinde kapatan, kupadan elenen, sakatlık ve cezalarla uğraşan Cimbom, 2022’ye de dertli girdi. İkinci yarı öncesi takımda tam 10 eksik var, transferden ses yok…

Yalımcan Sarpyel

2021’i kâbus görerek geçiren Galatasaray’ın yakasını 2022’de de şansızlıklar bırakmıyor. Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayarak iyi bir seri yakalamak isteyen sarı kırmızılılarda Giresunspor maçı öncesi eksiklerin çokluğu teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Üst üste yedi maçtan üç puansız ayrılan Aslan, Antalyaspor karşında aldığı 2-0’lık galibiyetle morallenmişti. Liderin 19 puan gerisinde olan Cimbom’da hesaplar şampiyonluktan Avrupa vizesine dönerken bunun için uzun bir seri elde etmek istiyor.

Altyapıya sarıldı
Galatasaray cumartesi Giresunpor’u evinde ağırlayacağı mücadeleye birçok yıldızından mahrum hazırlanıyor. Muslera ve Diagne’nin sakatlığı sürerken, Marcao, Kerem ve Alpaslan sakat. Mustafa ve Feghouli de Afrika Kupası için ülkelerinin millî takımlarında bulunuyor. Ayrıca Boey, Luyindama ve Arda’nın uzun süreli sakatlıkları sonrası durumları belirsiz. 10 önemli isimin yokluğunda Fatih Terim altyapıdan Işık Kaan Aslan ve Atalay gibi genç oyuncuları A Takım’la çalıştıracak. Transferden ise şu ana kadar ses yok.

Aslan mesaiye başladı
Galatasaray’da ligdeki aradan dolayı Fatih Terim’in oyuncularına verdiği beş günlük izin dün sona erdi. Florya’da top başı yapan sarı kırmızılılar yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Aslan, Giresun hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla devam edecek.

İZOLASYON ALTINDA
Hissettiği belirtiler sonrası ülkesi Hollanda’da yaptırdığı Covid-19 testinde pozitif sonuç görülen Galatasaray'ın sol beki Patrick van Aanholt’un izolasyon ve tedavi sürecine başlandığı açıklandı. Hollanda’daki karantina süresi cuma günü dolacak olan oyuncu, aynı gün yapılacak test sonucunun negatif çıkması durumunda İstanbul’a dönecek ve takımıyla birlikte idmanlara başlayacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...