Fenerbahçe'de bitmeyen bekleyiş

Fenerbahçe'de bitmeyen bekleyiş

SPOR Haberleri

İkinci yarının ilk maçına saatler kala, yeni bir teknik direktör bulunamadı. Löw’ün inadını kırmaya çalışan yönetim, şimdilik takımı Göle’ye emanet etti

Emin Uluç

Fenerbahçe’de taraftar umudunu kaybetti, yönetim sessizliğinden taviz vermiyor. Vitor Pereira’nın kovulmasının üzerinden tam 21 gün geçti ama sarı lacivertliler henüz yeni teknik direktörünü bulamadı. Yaşanan salgın, temasları sekteye uğratırken, Başkan Ali Koç, yıllık 6 milyon avrodan 2,5 senelik teklifi geri çeviren Joachim Löw’ün peşini bırakmış değil. Alman hoca için sınırlar zorlanırken, Çin’e veda eden Slaven Bilic de takip ediliyor.

Bilic Çin’den ayrıldı
Beijing Guoan’la olan sözleşmesini Avrupa’ya dönmek için karşılıklı anlaşarak fesheden Bilic, Çin’den yola çıktı. Ancak 53 yaşındaki Hırvat teknik adamın rotasıyla ilgili kesin bir bilgi yok. Fenerbahçe için en garanti aday, camianın öz evladı İsmail Kartal olarak gösteriliyor. Adana Demir maçında takım yine Zeki Murat Göle yönetiminde sahaya çıkacak. Kasım ayında pro lisans almaya hak kazanan Göle’nin görevde kalmasına mani bir durum da kalmadı. 

Forvete son aday Origi
Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Liverpool’un Belçikalısı Divock Origi’yi listeye dâhil etti. 26 yaşındaki Kenyalının sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek arzusunda olduğu öğrenilirken, Newcastle’ın da oyuncuyu istediği belirtildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...