Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Çalık’ın ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı: Emniyet kemeri takılı değildi

Düzenleyen:
Ahmet Çalık’ın ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı: Emniyet kemeri takılı değildi

SPOR Haberleri

Konyaspor’un 27 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık, Ankara-Niğde karayolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Otomobiliyle şarampole yuvarlanan Çalık, kazada hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından ise Çalık’ın aracında emniyet kemeri kullanmadığı, ikaz sesini kapatmak için de emniyet kemerini kesip tokasını taktığı bu yüzden ise araçlar beraber fırladığı iddia edildi. Soruşturma devam ederken TGRT Haber, olay yerine giderek acı olayın detaylarına ulaştı.

2020 yılında Galatasaray’dan Konyaspor’a transfer olan Ahmet Çalık, sabah saatlerinde 06 CLK 94 plakalı aracıyla Ankara-Niğde yolunda hareket halindeydi. Milli futbolcu aracının kontrolden çıkmasıyla bariyerlerin olmadığı bölümden şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobilin içinde olan Ahmet Çalık, olay yerinde hayatını kaybetti. 

EMNİYET KEMERİ TAKILI DEĞİLDİ 

TGRT Haber, olay yerine giderek kazayla ilgili bilgileri ulaştırdı. Ahmet Çalık’ın otomobilin hakimiyetini kaybederek yoldan çıktığı ve defalarca takla atarak şarampole yuvarlandığı belirtildi. Aynı zamanda otomobilin içinde bulunan 27 yaşındaki futbolcunun emniyet kemeri takılı olmadığı belirtildi. 

ARAÇTAN FIRLADI 

Emniyet kemeri takılı olmayan Ahmet Çalık’ın aracın takla atmasıyla otomobilden fırladığı belirtildi. Cansız bedeni hurdaya çıkan otomobilin metrelerce ötesine düştüğü öğrenildi. 

Ahmet Çalık’ın ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı: Emniyet kemeri takılı değildi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...