Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teknik fırtına: Trabzonspor, Avcı ile rakiplerini yerle bir etti

Düzenleyen:
Teknik fırtına: Trabzonspor, Avcı ile rakiplerini yerle bir etti

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile rakiplerini yerle bir etti. Puan farkına bağlı olarak Galatasaray ve Beşiktaş efsaneleri ile yolları ayırdı, Fenerbahçe de Vitor Pereira’yı gönderdi. Büyüklerdeki hasarın kısa sürede toparlanması zor görünüyor.

Bordo mavililer Süper Lig’de silip süpürmekle kalmadı, her dönem şampiyonluğun en büyük favorileri olan büyükleri de kasıp kavurdu! Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonpor daha 20. haftası geride kalan ligde Fenerbahçe’ye 17 puan, Beşiktaş’a 20 ve Galatasaray’a 22 puan fark attı. Ki, bu fark büyük kulüplerde teknik arızayı ve değişimi de beraberinde getirdi. Beşiktaş çifte kupa yaşadığı efsanesi Sergen Yalçın’ı gönderdi. Galatasaray 8 şampiyonluk ve tarihî başarılar elde ettiği Fatih Terim ile yolları ayırdı.

AKLICI BAŞARILARA

Fenerbahçe ise sezon başında anlaştığı Vitor Pereira ile vedalaştı ve yeni teknik adamını geçici olarak (İsmail Kartal) şimdi bulabildi. Ahmet Ağaoğlu yönetiminin göreve gelir gelmez izlediği ekonomik politikaya bağlı olarak kadro mühendisliği ve Abdullah Hoca ile kan uyumunun yaşanması, camia adına böyle bir tabloyu ortaya çıkardı. Geleceğin takımını da kuran ve bu yönde adımlarına devam eden Karadeniz ekibi, şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından kalıcı başarılar yönünde çalışmalarını sürdürecek.

KARİYERİNDE BİR İLK OLACAK

Abdullah Avcı dendiğinde akla Başakşehir gelirdi. Devamında büyük kulüp olarak Beşiktaş’ta şans bulan ancak beklentileri karşılamayan Avcı, bordo mavili kulüpte kendini aştı. Şu anda maç başı 2,45 puan ortalaması olan ve kariyer rekoru kıran Abdullah Hoca, güçlü bir şekilde Süper Lig şampiyonluğuna koşuyor.

BOŞTAKİ TÜRK TEKNİK ADAMLAR

Fatih Terim
Şenol Güneş
Sergen Yalçın
Okan Buruk
Aykut Kocaman
Ersun Yanal
Bülent Korkmaz
Çağdaş Atan
Ünal Karaman
Samet Aybaba
Bülent Uygun
Mehmet Özdilek

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...