Eskişehirspor'dan Ahmet Çalık’ın anısına anlamlı hareket

Düzenleyen:
Eskişehirspor'dan Ahmet Çalık’ın anısına anlamlı hareket

SPOR Haberleri

TFF 2. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, taraftarların talebi üzerine trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın anısına ligin 20. haftasında oynayacağı Karacabey Belediyespor maçının biletlerini 6 TL’ye düşürdü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da forma giyen Ahmet Çalık’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından futbol camiasını çok üzdü.

TFF 2. Lig takımlarından Eskişehirspor, 27 yaşında hayatını kaybeden futbolcu için kulüp taraftarlarının isteği üzerine ligin 20. haftasında 16 Ocak Pazartesi günü oynayacağı Karacabey Belediyespor maçının bilet fiyatlarını düşürdü.

FİYATLAR DÜŞTÜ

Siyah kırmızılı ekibin, ligin 20’nci haftasında evinde ağırlayacağı Karacabey Belediyespor karşılaşması için bilet fiyatları; VIP tribün 42 TL, diğer tribünler ise 6 TL olarak belirlendi.

Eskişehirspor'dan Ahmet Çalık’ın anısına anlamlı hareket

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza, saat 09.00 sıralarında, Ankara’nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında meydana geldi. 28 yaşındaki Ahmet Çalık’ın kullandığı Araç Ankara-Niğde karayolunda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin incelemesinde otomobilde yalnız olan Ahmet Çalık’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...