Torrent, yönetimden ilk olarak ön libero istedi

Torrent, yönetimden ilk olarak ön libero istedi

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın geçmiş maçlarını izleyip notlar çıkaran İspanyol teknik adam defansif orta saha oyuncusu takviyesinin şart olduğunu Elmas yönetimine iletti.

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray’da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından göreve başlayan İspanyol teknik adam Domenec Torrent’in yönetimden ilk isteği belli oldu. Sarı kırmızılılarla anlaşmaya vardıktan sonra takımın maç videolarını izleyip notlar çıkaran tecrübeli hoca, önceliğini ön libero olarak belirledi. Kulübün mali yapısı hakkında da bilgilendirilen Torrent, yönetimden şartların zorlanmasını istedi.

Sistemin kilidi
Geriden oyun kurup, isabetli pas yüzdeleriyle takımı oynatmayı benimseyen Torrent, Başkan Burak Elmas’a defansif orta saha bölgesinin taktiği için hayati önem taşıdığını söyledi. Mali şartları uygun isimlerden liste yapmaya başlayan İspanyol teknik adamın, tercihini tecrübeli bir oyuncudan yana kullanmak istediği öğrenildi. Yönetim de Torrent’in raporuna göre harekete geçecek.              

19.05'te Torrent duyurusu
Galatasaray Kulübü kuruluş tarihi olan 1905'i hatırlatıp yeni teknik direktör Domenec Torrent ile mukavele yapıldığını 19.05'te duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada "Yeni teknik direktörümüz Domenec Torrent ve yardımcıları Jordi Guerrero ile Jordi Gris Vila Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşmelerini imzaladı" ifadeleri kullanıldı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...