Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cimbom enkaz altında! Torrent mağlubiyetle başladı

Cimbom enkaz altında! Torrent mağlubiyetle başladı

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın başında ilk maçına çıkan Domenec Torrent’in nasıl bir oyun oynatacağı ve takım üzerindeki etkisinin nasıl olacağı merek konusuydu. Sadece bir haftadır idman yaptıran İspanyol teknik adam fazla bir değişikliğe gitmeyerek 4-3-3 sistemini bozmadı. Zaten eksiklerin çokluğu da düşününce fazla bir hareket alanı da yoktu. Aslan öne geçtiği, kopartma şansını da bulduğu maçı 4-2 kaybetti ve yeni hocasıyla iyi bir başlangıç yapamadı.

YALIMCAN SARPYEL

Maça Hatay çok etkili başladı. Ev sahibi daha ilk dakikalarda net iki fırsatı değerlendiremedi. 22’de ilk tehlikeli atağını yapan Galatasaray, Emre ile öne geçti: 1-0. 27. dakika belki de maçın kırılma anıydı. Aanholt penaltıyı çok kötü kullanarak kaçırdı. 42’de bu sefer Hatay penaltı kazandı, Diouf 1-1 yaptı. İlk yarının son dakikasında Kerem harika frikik golüyle tekrar takımını öne geçirdi: 2-1. 62’de Kamara, 79 ve 90’da Saba’nın gollerine engel olamayan Cimbom sahadan 4-2 mağlubiyetle ayrıldı.

KRONİK SIKINTILAR
Galatasaray’da Fatih Terim’in görevden alınmasıyla bir devir kapandı, Torrent ile yeni bir sayfa açıldı. İspanyol teknik adamın CV’sinde en göze batan kısım kuşkusuz Guardiola’nın uzun süre yardımcılığını yapması. Bu da elbette beklentilere zirve yaptırdı. Ancak dün de görüldüğü gibi sarı kırmızılıların kronikleşen oyun kurarken kaptırılan toplar, savunma zaafları gibi sıkıntılarını çözmek için zaman ve transfer şart.

FATİH TERİM BİR EFSANE
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent maçı değerlendirirken, "Sadece dört gündür buradayız. 3-2 yenik duruma düştüğümüzde beraberlik için hamle yaptık, bu yüzden dördüncü golü yedik. Sadece 3 puan kaybettik. Gelişmemiz gerekiyor" dedi. "Afrika Kupası'na gitmiş oyuncularımız var, sakatlanan oyuncularımız var fakat bahane değil, çalışmalıyız" diyen Torrent, "Fatih Terim bir efsane. Sadece burada değil futbol kariyeriyle Avrupa'da da saygıyı hak eden bir insan. Onunla rekabet etmek durumunda değilim. Fakat futbolda kulüpler kalıcıdır" sözlerini kullandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...