Galatasaray'da Torrent etkisi

Düzenleyen:
Galatasaray'da Torrent etkisi

SPOR Haberleri

Galatasaray'da İspanyol teknik adam yeni atak planlarını çizerken kanat organizasyonlarına öncelik verdi.

Yalımcan SARPYEL

Domenec Torrent liderliğinde Galatasaray ilk galibiyetini arıyor. Kendi seyircisi önünde Nef Stadyumunda takımın başında olacak olan İspanyol teknik adam, bütün hesaplarını üç puan üzerine yaptı. Hatayspor mağlubiyeti sonrası düşme hattına giderek yaklaşan Aslan bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyor. Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından sadece sekizinci gününde ikinci sınavını verecek olan Torrent özellikle hücum çalışmalarına ağırlık verdi.

AYTAÇ MERKEZE

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda yeni atak planları çizen çiçeği burnunda teknik adam oyuncularına sık sık bireysel olarak nerede durmaları, nerelere hareketlenmeleri gerektiğini gösterdi. Kanat ataklarına öncelik veren Torrent, ayrıca orta sahadaki isimlerden de defans arkasına derinlemesine toplar atılması talimatını verdi. Taylan ve Berkan’ın yokluğunda Emre Kılınç’ı ve Aytaç’ı merkezde düşünen İspanyol çalıştırıcı kanatta ise Morutan’a forma verecek.

CAMPOS HAMLESİ

Galatasaray futbolun başına Luis Campos’u geçirmek istiyor. Kariyerinde sayısız yıldız çıkaran Portekizli futbol adamı daha önce Lille, Monaco, Real Madrid gibi kulüplerde farklı görevlerde yer almıştı. Dün akşam İstanbul'a gelen Campos bugün başkan Burak Elmas ile görüşecek. Elmas, Campos’a sportif direktörlükten daha kapsamlı bir görev vermeyi düşünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...