CSKA Moskova’dan skandal Yusuf Yazıcı tanıtımı: Özür dilediler

Düzenleyen:
CSKA Moskova’dan skandal Yusuf Yazıcı tanıtımı: Özür dilediler

SPOR Haberleri

Lille kulübünden CSKA Moskova’ya transfer olan Yusuf Yazıcı, kendisini bir anda krizin içinde buldu. Milli futbolcunun transferinin ardından CSKA Moskova kulübünden yayımlanan video, sosyal medyanın gündemine oturdu. Kulübün paylaşımlı kısa sürede binlerce tepki alınca silmek zorunda kaldılar. Aynı zamanda kulübün resmi hesaplarından Türkçe ve İngilizce olarak özür mesajları yayımladılar.

Lille’den CKSA Moskova’ya transfer olan Milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın tanıtım videosu Rusya’yı ayağa kaldırdı. Birçok takım transferlerini ilginç yöntemlerle açıklamaya çalışırken, CSKA Moskova kulübü özgün olmak isterken büyük bir skandala imza attı.

“YUSUF BURASI RUSYA! BURADA ÇOK NATASHA VAR”

Yusuf Yazıcı’nın tanıtım videosunda, Instagram'daki fotoğraflarına beğeni bırakarak ve mesajlaşarak gelmeye ikna etmek isteyen CSKA’nın yayımladığı mesajlar tepki çekti. Yapılan paylaşımda CSKA Moskova'nın Yusuf'a sosyal medyadan, "Merhaba Yusuf, seni bekliyoruz neredesin? Sözleşme imzalamaya hazırız. Yusuf burası Rusya! Burada çok Natasha var!" mesajlarını gönderdiği, önceki mesajlara cevap vermeyen Yusuf'un ise son mesajı görür görmez "5 dakikaya oradayım" diye cevap verdiği görülüyor. Ancak bu ifade Yusuf'a ait değil, kulübün bir senaryosu.

CSKA Moskova’dan skandal Yusuf Yazıcı tanıtımı: Özür dilediler

ÖZÜR DİLEDİLER 

Gelen tepkiler üzerine CSKA Moskova takımı paylaşımı silmek zorunda kaldı. Aynı zamanda resmi sosyal medya hesaplarından İngilizce ve Türkçe olarak özür mesajı yayımladılar. Özür mesajında, "Böyle bir fikir ortaya atıldı ve açıkça görüldüğü üzere uygunsuz ve saldırgan bulundu. Taraftarlarımızdan, özellikle kadınlardan ve Yusuf'tan özür diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

CSKA Moskova’dan skandal Yusuf Yazıcı tanıtımı: Özür dilediler

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...