Galatasaray'da bardak taştı, ufukta seçim var

Galatasaray'da bardak taştı, ufukta seçim var

SPOR Haberleri

Başkan Burak Elmas’ın, her kötü sonuçta paratoner işlevi gören Fatih Terim gibi bir kozu elinden çıkarması sarı kırmızılı camiada ‘acemilik’ olarak yorumlandı. Ufukta seçim var…

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray, Trabzon’a da yenilerek galibiyet hasretini 12 maça çıkardı. Ligin dibine doğru koşar adım giden Aslan’ın düşme hattıyla arasında sadece dört puan var. Yönetimin kötü gidişatı durdurmak için Fatih Terim ile yollarını ayırıp, Domenec Torrent’i getirmesi kanayan yarayı durdurmadığı gibi yönetimin taraftarla arasındaki ipleri iyice gerdi. Sarı kırmızılı kulübün efsanesi ve taraftarların sevgilisi Fatih Terim, kötü gidişatta bile âdeta paratoner işlevi görüp yönetime gelecek tepkileri engelliyordu.

HEDEF TAHTASINDALAR
Başkan Burak Elmas’ın Terim gibi bir kozu elinden çıkarması camiada ‘acemilik’ olarak yorumlandı. Terim’in olmayışı Elmas ve yönetiminin görev süresini kısaltacakmış gibi duruyor. Kasımpaşa maçında ilk defa yönetimi istifaya çağıran tribünler, Trabzon mağlubiyetinin ardından protokol tribünü çıkışını bastı! Polis devreye girmese olaylar çığırından çıkabilirdi. En önemli taraftar grubu UltrAslan “Tarihte görülmemiş bir rezalet tablosu. Yönetim bunun bedelini ödemeli ve istifa etmeli’ açıklamasını yaptı.

Galatasaray'da bardak taştı, ufukta seçim var
Galatasaray, evinde Trabzonspor'a son dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu

ASSUNÇAO’DAN SONRA YEDLIN DE GİTTİ
Geçtiğimiz gün Assunçao’nun kiralık sözleşmesini fesheden Galatasaray, dün de Yedlin ile yollarını ayırdı. ABD’li oyuncu Inter Miami ile anlaşırken Aslan’ın bu transferden 500 bin avro kazanacağı öğrenildi.

GALATASARAY ALIŞIK DEĞİLDİ
Evinde öne geçtiği maçta Trabzonspor’a da yenilen Galatasaray, tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Küme düşme hattından sadece dört puan uzakta olan sarı kırmızılılar 23’üncü haftalar baz alındığında üç puanlı sistemde en az puan (23) topladığı, kalesinde en çok gol (37) gördüğü, en kötü averaja (-5) sahip olduğu sezonu yaşıyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...