Beşiktaş, Ismael ile 'cefa'ya geri dönecek

Beşiktaş, Ismael ile 'cefa'ya geri dönecek

SPOR Haberleri

Yıldızlı günlerin geride kaldığı sinyalini Ismael'i göreve getirerek veren Ahmet Nur Çebi, teknik direktöre 'gençlere odaklan' mesajı verdi.

Beşiktaş adına “Vefa-Cefa-Sefa” sözünün içi son 10 yılda dolduruldu. Fikret Orman döneminde, Samet Aybaba ile başlatılan kadro operasyonu ve sıkıntılı süreç devamında cefayı da beraberinde getirmiş ama sonra Şenol Güneş dönemindeki şampiyonluklarla sefaya dönmüştü. Başkan Ahmet Nur Çebi, yeni sezona yönelik çok büyük beklenti içinde olan taraftara mesaj verip eski yıldızlı günlerin geride kaldığını söyledi.

EN AZ 3-4 OYUNCU

Ki bu radikal kararların başlangıcını da Valerien Ismael’i göreve getirerek alan Ahmet Nur Çebi , yeni sezonda 3-5 tecrübeli oyuncunun etrafında gençlerin harmanlanacağını belirtti. Kulüplerin kurtuluşunun altyapı ve genç isimler olduğunu ifade eden Beşiktaş Başkanı, düşünceyi ise yeni sezonda hayata geçireceklerini belirtti.. Bu bağlamda Valerien Ismael, alttan en az 3-4 oyuncu kazandırmak amacında.

ARDA KARDEŞLER PFDK'DA

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta düdük çalan hakem Arda Kardeşler'i, MHK disiplin talimatının 40. maddesine aykırı davrandığı gerekçesiyle PFDK'ye sevk edildiğini açıkladı. Kardeşler top-kale seçimi sırasında kripto para kullanmıştı. İlgili madde lisans iptalinden, hak mahrumiyetine kadar yaptırımları kapsıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...