Carlo Ancelotti, "Liverpool'dan 1981 finalinin rövanşını alacağız" dedi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Carlo Ancelotti, "Liverpool'dan 1981 finalinin rövanşını alacağız" dedi

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Liverpool finalini "özel ve bir öç alma" maçı olarak değerlendirdi: "Eğer bu kupayı kazanmaya layıksak bu, finalde yapacaklarımızdan olacaktır, önceki maçlardan değil"

Real Madrid, Liverpool maçı öncesinde Madrid'deki spor tesislerinde basın günü düzenledi.

Teknik direktör Ancelotti, "Liverpool çok saygı duyduğum ve futbol kültürünü sevdiğim bir kulüp. Gerek futbolcu gerek teknik direktör olarak çok kez karşı karşıya geldim. 1984'te (Roma'da oynarken) ben sakattım ve Roma'daki finali kaybettik. Bir trajediydi. 2005'te (Milan'da teknik direktörken) İstanbul'daki finalde bir trajedi daha yaşadım. 2007'de (Milan'da teknik direktörken) öcümü aldım ve şimdi bir kez daha karşı karşıyayız." diye konuştu.

SALAH "GAZA GETİRDİ"

Liverpool'un forveti Muhammed Salah'ın Real Madrid maçını "bir öç alma" olarak değerlendirmesinin kendileri için ekstra bir motivasyon olabileceğini kaydeden Ancelotti, "Salah çok saygı duyduğum bir futbolcu. Onun açısından bakıldığında bir öç alma olabilir ama bizim açımızdan da aynı şey. 1981'de Paris'te oynanan finalde Real Madrid, Liverpool'a 1-0 yenilmişti. Şimdiki maç Real Madridliler için de bir öç alma." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...