Nwakaeme ile ipler kopuyor! Trabzonspor ile Nijeryalı yıldız arasındaki görüşmeler tıkandı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Nwakaeme ile ipler kopuyor! Trabzonspor ile Nijeryalı yıldız arasındaki görüşmeler tıkandı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor'dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 3.5 milyon euro isteyen sonra da "mesele para değil" diyen Anthony Nwakaeme'ye yol göründü... Trabzonspor yönetimi Nijeryalı'ya taviz vermiyor!

Anthony Nwakaeme ile Trabzonspor'un yolları ayrılıyor... Bordo-mavililer, Nijeryalı yıldılza yeni sözleşme üzerinde anlaşma sağlayamadı ve görüşmeler tıkandı. Sabah'ın haberine göre; taraflar arasında yıllık ücret ve sözleşme süresi konusunda farklılıklar devam ediyor.

NWAKAEME KAÇ PARA İSTİYOR?

Geçtiğimiz aylarda Trabzon'a heykeli dikilen, bu sezon Karadeniz ekibinde attığı 12 gol ve yaptığı 10 asistle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 32 yaşındaki forvet, 3 yıllık sözleşme ve yıllık 3.5 milyon euro istiyordu. Trabzonspor ise oyuncuya maaş ve imza parasıyla garanti 2 milyon Euro (33 milyon 687 bin TL) teklif etti. Sözleşmeyi ise 2 yıllık önerdi.

AĞAOĞLU AYRILIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise "Bizim başından beri çok büyük bir özveri ile uyguladığımız bütçe programımız var. Son çıkan spor yasası incelenirse bu sadece sportif yaptırımla değil görev başında bulunan başkan ve yönetimi 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle karşı karşıya bırakabilir. Biz kulübümüzün imkanları dahilinde kendisine yapılabilecek en yüksek teklifi yaptık. Artık oradan cevap bekliyoruz" diyerek son sözünü söylemişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...