Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Mor Fenerbahçe iddiası! Volkan Demirel önerdi...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Emre Mor Fenerbahçe iddiası! Volkan Demirel önerdi...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fatih Karagümrük'te iyi bir sezon geçiren ve bonservisi İstanbul ekibi tarafından alınan Emre Mor için Fenerbahçe'nin nabız yokladığı iddia ediliyor. Volkan Demirel futbolcu için kefil oldu...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kısa süre önce katıldığı bir televizyon programında transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken her iki kanatta da oynayabilen bir isim düşündüklerini söylemişti. Bu ismi Emre Mor olduğu iddia ediliyor. 24 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe yönetimine bizzat Volkan Demirel'den "Alın, çok iş yapar" raporu verildi.

TERİM'İN BAŞARAMADIĞINI VOLKAN BAŞARDI

Fatih Karagümrük'ün bu yaz kiraladığı ve sözleşmesindeki madde gereği otomatik olarak 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı Emre Mor, İstanbul ekibinde kendine geldi. Kariyeri baş aşağı giden yıldız futbolcu teknik direktör Volkan Demirel'le futbola döndü. Yetenekli futbolcuya Fatih Terim tarafından Galatasaray'da şans verilmiş ancak fayda etmemişti. Bu sezon 5 gol ve 3 asistle 8 gollük skor katkısı veren Emre Mor'un opsiyonunu kullanarak takımına katmaya karar veren Fatih Karagümrük'e, Fenerbahçe'nin sürpriz bir teklifle geldi.

Emre Mor Fenerbahçe iddiası! Volkan Demirel önerdi...

OZAN TUFAN TAKASI

Emre Mor'la ilgili medyada yer alan son iddia Fenerbahçe'ye transfer olması için Ali Koç'un, Ozan Tufan artı 2 milyon euro gibi bir teklifte bulunduğu yönünde. İsmi Trabzonspor'la anılan Ozan Tufan'ın eşi nedeniyle İstanbul'da kalmak istediği biliniyor. 

NASIL MİLLİ TAKIMA ALINMAZ

Volkan Demirel'in "A Milli Takım'ı hak ediyor" dediği Emre Mor, Stefan Kuntz tarafından kadroya alınmadı. Bunun üzerine VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Emre Mor, şu anda Türk pasaportu taşıyan en formda ve en iyi oyuncu. Stefan Kuntz'un bu kararına saygı duymuyorum. Bu karara saygı duyulamaz. Sezonun özeti. Türk futbolunda yaşanan birçok acayip şeylerin özetidir bu." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...