Nwakaeme için ya feda ya veda

Nwakaeme için ya feda ya veda

SPOR Haberleri

Bordo mavililerin yıllık 1,5 milyon avro teklifine karşılık üç yıllık sözleşme ve 3 milyon avroyu aşan bir talepte bulunan Nijeryalı, indirime gitmezse yollar ayrılacak

Son dört sezondur bordo mavili formayı giyen Nwakaeme ile ipler kopma noktasına geldi. Ligde attığı 13 golle Trabzonspor’daki en golcü sezonunu yaşayan ve şampiyonlukta büyük payı olan Nwakaeme ile bir türlü anlaşma sağlanamadı. Başkan Ahmet Ağaoğlu Nijeryalı yıldıza Hamsik’e verdikleri yıllık 1,5 milyon avroyu teklif etti. Nwakaeme’ye ayrıca 500 bin avro da imza parası önerildi. Ağaoğlu “Tavan ücreti teklif ettik, bunun üzerine çıkamayız” dedi.

SEVDİĞİMİZ BİRİ AMA...

Nwakaeme ise üç yıllık sözleşme ve bonuslarıyla birlikte yıllık üç milyon avroyu bulan ücrette ısrar ediyor. Yıldız oyuncu eğer istediği ücrette fedakârlığa gitmezse yollar ayrılacak. Nwakaeme’nin artık 33 yaşına geldiğini hatırlatan başkan Ağaoğlu “Sevdiğimiz ve takdir ettiğimiz bir oyuncumuz. Belki de kariyerinin son imzasını ya da sondan bir önceki imzasını atacak. İyi bir kazanç beklemesi normal. Ancak kulübün mali durumunu göz ardı edemeyiz” diyerek durumu özetledi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...