Ahmet Nur Çebi: "Sözleşme uzatmayan altyapı oyuncusu anasının evine gitsin"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ahmet Nur Çebi: "Sözleşme uzatmayan altyapı oyuncusu anasının evine gitsin"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, 2021 yılı için idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi. Çebi, kürsüde yaptığı konuşmada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Serdar Saatçı, Ersin Kalaycıoğlu ve Rıdvan Yılmaz gibi altyapı oyuncularının sözleşme konusuna değinen Çebi, "Sözleşme uzatmayan altyapı oyuncusu anasının evine gitsin" diye bağırdı. Siyah-Beyazlı kulüp yarın başkanlık seçimine gidecek. Çebi'nin sandıktaki tek rakibi Fuat Çimen...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi genel kuruldu esti gürledi... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un düzenlediği basın toplantısında, "Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi" sözlerinin ardından "Beşiktaş'ı savundu" şeklinde çıkan yorumlara da göndermede bulunan Çebi, "Beşiktaş'ın hakkını savunduğu iddia edilen bir başka kulüp başkanını kendi camiası başında taç yaparken, sizler bizi yere çalmak istiyorsunuz. Olmaz! Bana hakkımı iade edeceksiniz!" diye konuştu.

ÇEBİ'DEN SATIRBAŞLARI

"Altyapıdan hoca getirdik, sosyal medyada adamı linç ettiler. Önder Karaveli bana 'Başkanım artık ölmek üzereyim, yapamıyorum' dedi. Adama ne diyecektim, 'Öl' mü diyecektim. Gitti diye de yerine hoca mı almayacaktım?"

"Geldiğimizden bu yana 1.3 milyar TL borç artmış, 1.2 milyarı zaten bizden kaynaklanmayan dönemden kalan faiz ve kur farkından dolayı ortaya çıkmış."

"Abdullah Avcı'ya o dönem, 'Sana nasıl yardımcı olabilirim hocam?' dedim, 'Olamazsın, enerjim bitti.' dedi. O zaman 'Seni yolcu edelim.' dedim, 'Hayır.' dedi. Başkanlık budur, enerjisi kalmamış adamı Beşiktaş'ın başında mı tutacaktım?"

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...