Litvanya'yı topa tuttuk: 6-0

Litvanya'yı topa tuttuk: 6-0

SPOR Haberleri

A Milli Takım Doğukan'ın 14 dakikada attığı iki klas golle maçı erken kopardı. Serdar Dursun biri penaltıdan iki golle farkı açtı. Yunus Akgün siftah yaparken kapanış Halil'den geldi.

UĞUR AKTAN

UEFA Uluslar Ligi'nde C Ligi'ne düşerek 1. Grup'ta Lüksemburg, Faroe Adaları ve Litvanya ile eşleşen A Millî Futbol Takım'ımız, grubunda oynadığı ikinci maçta deplasmanda karşılaştığı Litvanya'yı 6-0 gibi farklı skorla mağlup etti. Basketbolun aksine futbolda bir türlü aşama kaydedemeyen Litvanya karşısında ilk 11'de Faroe Adaları karşılaşmasına nispeten altı farklı oyuncu tercih eden Stefan Kuntz'un takımı rakibine karşı daha enerjik bir görüntü sergiledi. İlk 14 dakikada Doğukan Sinik birbirinden klas iki golle rakibin fişini çekti.

GOLER YAĞMUR GİBİ

İkinci yarıda üstün futbolunu sürdüren ay yıldızlılar Serdar Dursun'un biri penaltıdan iki golüyle farkı dörde çıkardı. Kuntz yeni futbolcuları sahaya sürerken goller de ardı ardına devam etti. Faroe Adaları maçında ilk defa A millî formayı giyen ve Merih'e nefis bir asist yapan Yunus Akgün ilk defa ağları havalandırdı: 5-0. Bu defa kendisine asisti yapan Galatasaray'da Yunus'la birlikte diğer kanatta oynaması beklenen Kerem'di. Yine Faroe'yi vuran Halil Dervişoğlu dün gece gol perdesini kapatan isim oldu: 6-0.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...