Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Gedson için Galatasaray'a çarpıcı mesaj

Beşiktaş'tan Gedson için Galatasaray'a çarpıcı mesaj

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın istediği ancak Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Gedson Fernandes için sarı kırmızılı takımın yeniden harekete geçeceği iddia edildi. Beşiktaşlı yöneticilerden ise bu iddialara cevap geldi.

Beşiktaş geçtiğimiz sezon Gedson Fernandes için 1 Temmuz’dan başlamak üzere 4+1 yıllık anlaşmaya varmış ve Benfica'ya 6 milyon avro ödeneceğini açıklamıştı. Buna rağmen Galatasaray’ın, Gedson için harekete geçeceği iddiaları büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre Beşiktaş ile Benfica’nın anlaşmasında, “1 Temmuz’a kadar 10 milyon avro üzerinde teklif gelirse değerlendirilir” maddesi yer alıyor.

1 TEMMUZ HAZIRLIĞI

Beşiktaşlı yöneticilere dedikoduları sorduğumuzda çarpıcı cevaplar aldık! Siyah beyazlı bir yönetici, “Gedson Fernandes 27 Haziran’da Beşiktaş’ın antrenmanında olacak. Kendisini isteyenler antrenmanda izleyerek bir nebze hasret giderebilirler!” ifadelerini kullandı. Kiralık olarak Rize'de forma giyen Gedson'un transferi 1 Temmuz’da büyük ses getirecek sosyal medya kampanyasıyla ilan edilecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...