Beşiktaş'tan Galatasaray'a gönderme:19.05'te Gedson Fernandes paylaşımı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Beşiktaş'tan Galatasaray'a gönderme:19.05'te Gedson Fernandes paylaşımı

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, sezon ortasında Benfica'dan transfer ettiği ve sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak tamamlayan Gedson Fernandes ile ilgili paylaşımda bulundu. Siyah-beyazlıların Gedson Fernades paylaşımının saati de dikkat çekti.

 Beşiktaş, şampiyonluğun başaktörleri Ghezzal ve Rosier’i bitirmeye çalışırken Galatasaray devreye girince işler karışmıştı. Bunun üzerine karşı atağa geçen kara kartal, Galatasaray'ın Gedson Fernandes transferinin önüne geçerek, genç yıldızı renklerine bağlayıp yabancı kuralına takıldığı için Çaykur Rizespor'a kiralamıştı. Beşiktaş, 19.05'te Fernandes'i videolu olarak paylaşarak Galatasaray Kulübüne gönderme yaptı.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYI BEKLEYİN"

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Portekizli oyuncunun ilk 3 harfini sırayla paylaşan siyah-beyazlı kulüp, 23 yaşındaki futbolcunun isminin kalan bölümünü ise 19.05'te videolu olarak paylaşarak Galatasaray Kulübüne gönderme yaptı.

Bir dönem Galatasaray'da da oynayan Gedson Fernandes videoda, "Önümüzdeki haftayı bekleyin." dedi.

Siyah-beyazlı kulüp şubat ayında yaptığı açıklamada, Fernandes ile 4+1 yıllığına anlaştıklarını ve oyuncu için Benfica'ya 6 milyon avro ödeneceğini duyurmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...