Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stoperden daha fazlası! Fenerbahçe'nin anlaştığı Abdülkerim tam bir joker

Düzenleyen:
Stoperden daha fazlası! Fenerbahçe'nin anlaştığı Abdülkerim tam bir joker

SPOR Haberleri

Sarı lacivertlilerin Szalai veya Kim Min-Jae ikilisinden birisi satması yüksek ihtimal. Eldeki stoperlerden Lemos da gönderilecek. Konya’dan gelecek Bardakçı’nın ise hem stoper hem sol bek özelliği kullanılacak.

Uğur AKTAN

Yeni sezon öncesinde orta saha hattını Brezilyalı Lincoln ile kanatlarını tanıdık bir isim olan Bruma ile güçlendiren Fenerbahçe, bir takviye de savunma hattına yapmak üzere. Kadrosunda Attila Szalai, Kim Min-Jae, Serdar Aziz, Marcel Tisserand ve Mauricio Lemos gibi beş stoper bulunan sarı lacivertli takım Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri çeken Abdülkerim Bardakçı’nın işini bitirdi.

Bu gelişme bazı stoper ayrılıklarının işareti gibiydi. Kadroda düşünülmeyen Lemos'un ayrılığına kesin gözüyle bakılırken çok sayıda talibi olan Kim Min-Jae sadece serbest kalma bedelinin ödenmesi hâlinde gözden çıkarılacak.

JESUS'UN ELİ GÜÇLENDİ

Fenerbahçe'de kâğıt üstünde mukavele yenileyen Serdar Aziz ve yeni transfer Abdülkerim'in yeri garanti görünürken, üç ve dördüncü isimler ise kalmaları durumunda Szalai ile Kim-Tisserand ikilisinden biri olacak.

Öte yandan Abdülkerim'in solak olması teknik direktör Jesus'un elini taktiksel anlamda da bir hayli güçlendirecek. Millî oyuncu sol stoperde görev yapması hâlinde Szalai'yi zaman zaman Vitor Pereira'nın da oynattığı gibi sol bekte oynama seçeneğine kavuşacak olan Jesus, böylelikle daha esnek bir kadroya kavuşacak.

Özetle Fenerbahçe, Abdülkerim ile hem bir stoper hem de sol bek alternatifi kazanacak.

7 DEFA KİRALANDI, 8'İNCİDE SATILDI

Türk futbolunun değerini geç bulan oyuncularından biri olan Abdülkerim Bardakçı kariyerinin büyük bir bölümünü Konya'da geçirdi. Konyaspor'un tam 7 defa kiralamayı tercih ettiği tecrübeli oyuncu, A. Selçuklu, Adana Demir, Samsun (2), Giresun, Denizli ve Altay'da oynadı.

Konyaspor'da İsmail Kartal ile önemli bir çıkış yaşayan Abdülkerim, İlhan Palut döneminde parladı. Ve ilk defa oyuncu için bonservis bedeli ödenecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...